Låt parfymen spegla dagsformen

Om du har en doftgarderob, det vill säga flera parfymer kan du med glädje välja parfym efter dagens humör och känsla. Hur mår jag? Vad känner jag? Vad vill jag förmedla? Så tänker oftast jag varje dag. Vilken doft ÄR jag idag? En doft säger så mycket mer än ord, så låt din parfym spegla din dagsform eller låt dagsformen bestämma dagens parfym.
Jag känner mig så glad, nöjd och tacksam idag, av många anledningar. Låter nästan som Pernilla Wahlgren – ”kort, glad och tacksam”. Haha! Bara vetskapen om att det är fredag gör att humöret blir på topp. Så parfymvalet blev väldigt enkelt idag, det blev så klart Clinique Happy.

Clinique Happy är en fräsch, frisk och fruktig doft som förmedlar lycka och glädje. En doft som jag tycker passar alla kvinnor vid alla tillfällen, men kanske särskilt när man känner sig extra glad. Den innehåller – håll i dig nu – äpple, plommon, bergamott, blodgrapefrukt, boysenbär, mandarin, citron, apelsin, fresia, liljekonvalj, ros, kaprifol, orkidé, mysk, ambra, magnolia, lilja och mimosa. En riktig fruktsallad med en mängd härliga blommor som dekoration. Det kan inte bli mycket ljuvligare än så!

Jag känner verkligen ett lyckorus genom hela mig idag när jag bär Clinique Happy. Den blir mitt lilla fredagstips till dig.

Happy friday!

Puss & kram♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!