En kär vän får göra entré

Denna parfym från Versace bar jag dagligen för snart nio år sedan, året och sommaren 2010! Oh my! Vart tar tiden vägen? Men den är en av mina absoluta favoriter. Jag gillar den lika mycket nu som för nio år sedan. Doften påminner mig om och förknippas med min fina vän Emma. Hon bar den nämligen vid samma tidpunkt, eller nästan i alla fall. Jag hade den först (så klart - haha) och sen hakade Emma på. Men det blev, och är för mig fortfarande, hennes doft. Versace Crystal Noir är Emma.
Versace Crystal Noir Edt hamnar i doftfamiljen orentalisk/blommig och innehåller noter från peppar, kardemumma, ingefära, kokos, gardenia, pion, apelsinblom, ambra, mysk och sandelträ. Doften upplevs varm, mjuk, mystik, sensuell, förförisk, elegant och samtidigt väldigt delikat. Precis som en sån där krispig, mörk och extremt god chokladbit som man gärna tar två bitar av - så känner man för denna doft. Man vill liksom äta upp den.

Med denna parfym vill jag hylla min och Emmas vänskap och alla våra otroligt fina minnen vi har tillsammans. Allt ifrån galna och roliga upptåg till djupa, känslosamma och fina samtal om livet & allt som hör där till. Jag har mycket att tacka Emma för och mycket att vara tacksam över, vilket jag är. Även om det skiljer många mil rent geografiskt mellan oss så har hon sin plats i mitt hjärta. Hon är liksom alltid nära. Och med Versace Crystal Noir blir hon än mer närvarande, precis här och nu. Som jag skrivit förr, en parfym är så mycket MER än just bara en doft. Så otroligt mycket mer!

Tack Verscade och Crystal Noir för att du påminner mig, livar upp minnen och får mig att le! Och tack Emma för att du finns - en dejt i Ö-vik snart? ♥

Ha en fin torsdag, krama nära & kära och dofta på Crystal Noir om du inte har gjort det, lovar att du kommer gilla den.

Puss & kram♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!