Escada Miami Blossom

Om man vill tjuva lite på kommande sommardagar är Escadas nya doft, Miami Blossom, ett hett tips som jag rokommenderar starkt. Dess ljuva toner av annanas, vattenmelon, blåbär och apelsin får hela mig att bubbla av sommar inombords.
Escada har alltid trevliga dofter enligt mig, särskilt eftersom att jag är så oerhört förtjust i just söta dofter. Och det är precis vad Escada erbjuder, söta och friska dofter. Sött och friskt är en fantastisk kombination och något som jag aldrig tröttnar på. Fast parfymer i synnerhet kommer jag aldrig tröttna på, förvisso.

Det som är så kul med just Escada är att de släpper en limited edition varje år. En spännande och rolig överraskning. 2019 är det alltså Miami Blossom som är årets härliga doft.

Escada Miami Blossom innehåller som jag ovan nämnt ananas, vattenmelon, blåbär och apelsin. Men även spritz ackord, tiare, jasmin, tuberos, mysk, ambroxian och sandelträ. Alltså hur härligt? Vi har en vinnare - helt klart. 2019 kan ha fått den bästa starten och Escada Miami Blossom har verkligen varit en bidragande orsak till det. Ut och tjuvdofta lite sommar nu hörrni!

Puss & kram♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!