Vinterparfym från Molton Brown

När jag besökte London strax innan jul stötte jag på denna underbara doft från Molton Brown. En doft som var omöjlig att motstå och som förde mina tankar och känslor till vinter, jul, snö, mys, glitter och fest - ja, allt på samma gång. Jag kunde självklart inte lämna London utan den.
Med smak- och doftnoter från saffran, apelsin, plommon, rom, sandelträ, vanlij och mysk är denna doft som en ljuvlig juldessert. En dessert man gärna tar flera gånger av och som man helst inte vill ska ta slut. Den är definitivt ett måste på "julbordet" om man pratar julspråk.

Molton Brown Muddled Plum är en vintrig, julig och kanske en aning tung men samtidigt söt doft som passar perfekt denna tid på året. Den fyller vinterns mörka dagar med ljus, värme och liv - precis som ett grönt sprakande norrsken på natthimlen gör.

Muddled Plum är helt klart min vinterparfym 2018 och den kommer med största sannolikhet ge 2019 en fantastisk start. Parfymen och dess karaktär är och har mycket av allt, vilket jag älskar. More is definitely more!

Puss & kram♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!