Emma S

Hur kan jag ha "missat" Emma S parfymer?
Visst har jag haft koll på att hon har parfymer men aldrig riktigt doftat och känt på dem. Men nu har jag äntligen gjort det och det var inte en sekund för sent, för Barrow Street Edt fastnade jag för på en gång. I dess så enkla karaktär rent flaskmässigt men med en så spännande och unik doft blev jag fångad. Lite kärlek vid första doftsprayen kan man säga.

Barrow Street består av en härlig kombination av rosépeppar, mandarin, bergamott, mysk och vetiver. Det känns som en parfym som är inspirerad av naturen med inslag av det gröna och lite lummiga. En krispig, frisk och fräsch doft inbäddad i grönska och lite citrus som efter ett tag övergår till det söta och runda.

Barrow Street får mig att vilja gå ut och fånga den fina och färgsprakande hösten. Naturen, solens strålar och en härlig parfym får mig, och säkert många med mig, att må riktigt riktigt bra. Därför tar jag på mig Barrow Street innan (och självklart efteråt också) jag beger mig ut på en härlig löptur en vacker och solig dag i oktober. Jag använder den också när jag vill krydda mig själv en helt vanlig vardag. Göra den vanliga måndagen lite mer speciell och kanske lite mer färgstark, likt hösten. Det gör verkligen den här doften. Den sticker ut i mängden på ett helt rätt sätt och är varken för stark eller för nätt i sin doft utan alldeles lagom. Detta fantastiska uttryck - lagom. Men det är så vill jag att en doft ska vara, i alla fall till vardags. Den ska kännas och märkas, men inte vara för påtaglig. Den ska vara just precis så där exakt lagom och lämna ett spår efter sig. Ett spår man vill följa och känna lite mer av, om och om igen.

En Emma S parfym borde stå i alla badrumsskåp för att ge det där lilla extra i tillvaron - det där lilla extra som man bara mår så där toppenbra av!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!