Viva La Juicy

Vad passar inte bättre än lite guld och glamour så här en vanlig torsdagkväll i september? En liten försmak av helgen, hur trevligt? Att få lyxa till det redan på en torsdag borde man alltid göra.
Viva La Juicy Gold Couture EdP är både guld, lyx och glamour. Den söta, blommiga och fruktiga doften får nog vem som helst på fall. I alla fall mig och en resenär på tågstationen nu ikväll. Hon utbrast "Men åh vad det luktar gott här!" Jag var den enda som var där och jag hade precis lyxat till det med något, eller ja några, sprut av Viva La Juicy Gold Couture. Blev glad i hjärtat direkt. Bra betyg på den - check!

Viva La Juicy Gold Couture är mild men ändå tydlig i sin framtoning. Den doftar inte starkt, men ändå så pass att den inte går obemärkt förbi. Med andra ord helt lagom. I den fina guldförpackningen finns noter av vilda bär, jasmin, kaprifol, sandelträ, amber, kola, karamell och vanilj. Som sagt - blommigt, sött och fruktigt. Precis och exakt vad jag vill att en parfym ska innehålla. Ännu en doftkärlek till samlingen.

Viva La Juicy Gold Couture får bli mitt torsdagslyx och den som sätter guldkant på resten av helgen, bokstavligen.

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!