Lei & Lei Di Sera

Jag vill hylla Bianca Ingrossos två parfymer som hon gjort tillsammans med Nordicfeel, Lei och Lei Di Sera. Två parfymer som de på ett väldigt träffsäkert sätt har lyckats otroligt bra med, både till utseende och doftmässigt.
Hennes första parfym, Lei, skulle jag beskriva som en väldigt sensuell doft med mycket karsima och intensitet. Den doftar självsäkerhet, lyx och kaxighet. Om det går att beskriva en doft så?

Med doftnoter som frisk bergamott, solmogen persika, krämig tuberose, exklusiv jasmin, ros, orkidé, sensuellt varm mysk och lyxig vanilj kan det inte annat än bli toppnotch.

Hennes andra parfym, Lei di Sera, går mer åt det kryddiga hållet samtidigt som den innehåller en viss sötma. Den är den perfekta höst- och kvällsparfymen med mycket power och ännu mer kaxighet än den första. Du känner liv, puls, glöd och energi när du bär den. Här har vi elegans och attityd i en alldeles enastående kombo.

Lei Di Sera innehåller dofter från apelsin, mandarin, gardenia, honung, jasmin, apelsinblomma, persika, äpple, patchouli, trä, karamell, lakrits och bivax. En fantastisk kompott som får höstens alla fina färger att framträda ännu mer - i doftväg liksom.

Dessa två raringar kommer definitivt att hänga med i min hand- och träningsväska i höst!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!