DKNY Stories

Har märkt att vissa parfymmärken är återkommande i min samling, DKNY är en av dem. Men den här är nog den mest speciella och den doft som fått en särskild betydelse för mig - DKNY Stories.
Denna parfym har inspirerats av New York - en stad som många har en relation till. Vilken är min relation till New York? Jag vet inte. Har kanske ingen? Jar aldrig varit där men skulle så gärna vilja resa dit och drömmer om att få delta i New York marathon. Ja det kanske är min relation till den omtalade staden.

Det här är en otroligt fängslande doft som man liksom inte får nog av. Den har den så kallade "beroendeframkallande-effekten", i alla fall på mig. Doften består av en härlig kompott av rosépeppar, pink guava mousse, kardemumma, arabisk jasmine, tea, svart iris, vanilj, sandelträ och bärnsten. Den är söt och kryddig på samma gång och känslan av storstadspuls är påtaglig - det älskar jag!

DKNY Stories uppmanar även till att du är fri att göra precis vad du känner för. Att livet är som en bok där du är författaren. Tomma blad som du får fylla med det du vill. Det tycker jag känns härligt. Och den här parfymen ger verkligen den känslan - känslan av frihet och drömmar om framtiden. Det här är första gången jag upplevt att en parfym verkligen har förmedlat ett sådant budskap. Lite magiskt och rätt fint faktiskt.

DKNY Stories känns så rätt för mig just precis nu i livet och jag vill avsluta med ett tänkvärt och passande citat:

"Like New York City, you are a book of a million blank pages, waiting to be filled with endless new stories."

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!