Bobbi Brown

Idag kändes det som att sommaren var tillbaka igen, sol och värme hela dagen. Det var nästan så att jag tänkte ta ett dopp i sjön, men bara nästan. En otroligt härlig dag i vart fall, med plus på D-vitaminkontot. Det tackar vi för!
Om du, liksom jag och som så många andra, har stranden som en av dina favoritplatser tror jag att Beach från Bobbi Brown kan förgylla dina dagar - året om!

Bobbi Brown Beach EdP är precis som namnet förtäljer inspirerad av stranden - sand, hav, jasmin och mandariner är innehållet i denna fantastiska flaska.

När jag i början av augusti frågade min favorit-skönhetsinfluencer, Emma Unckel, om om hon hade någon favoritparfym vid det tillfället svarade hon; "Så klart jag har! Beach från Bobbi Brown." Och är det något jag vet är det att Emma verkligen kan sin sak, minst sagt.😍👌 Så jag var inte sen att hoppa på det tåget så att säga. Något jag inte ångrar för en liten sekund.

Beach från Bobbi Brown är helt klart en av mina favoriter. Doften är stilren, har klass, är frisk och otroligt fräsch. Den känns både festpiffig och vardagsklassisk på samma gång. Så den kan bäras 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, onsdag som söndag och vid alla tillfällen. En riktig fullträff och lycka rakt igenom! Bobbi och jag kommer tveklöst att spendera mycket tid tillsammans framöver känner jag.

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!