Yes I am

Här har vi en sprillans ny parfym (lanserades 2018) väldigt lagom till helgen - Cacharel Yes I am EdP. Det kan vara den perfekta och alldeles ultimata fredags- & lördagsdoften.
Min sambo skulle definitivt säga, ”Åh, det luktar lördag”, om den. Då vet man att det är något lite extra. Och det är precis vad denna doft är – något extra och något mer än det vanliga.

”Yes I am” är så kvinnlig, chick och glamorös som den bara kan bli. Flaskan som på ett genialiskt sätt symboliserar ett rött läppstift säger allt om doftens kvinnlighet, sensualitet, djärvhet och självständighet. Den är energisk, het, vass, fyllig, söt och mjuk på en och samma gång. Så otroligt komplett på alla plan!

Noterna är mandarin, hallon, ingefärsblomma, gardenia, jasmin och en krämig dos av kardemumma. Så fruktigt, blommigt och kryddigt som det bara kan bli. Underbart!

På med klackarna, måla läpparna och slösa ordentligt med Cacharels Yes I am. Sedan är du mer än redo för helgens bravader - Yes I am! (Frasen tåls att upprepas.😉)

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!