Oops...I Did It Again

I samband med att Britney Spears besökte Sandviken i helgen råkade jag beställa hem hennes parfym Midnight Fantasy. Mest för att jag saknade och saknar lillasyster, det är nämligen hennes doft. Men jag kan låna den lite, använda den ibland liksom.♥
Samtidigt insåg jag att redan hade några av Britneys parfymer - närmare bestämt fem stycken, sex nu. Genomgående tema för alla dessa sex är att de är söta, både till utseende och till innehåll.

På bilden ovan ser ni från vänster Vip Private Show, Midnight Fantasy, Sunset Fantasy, Fantasy in Bloom, Maui Fantasy och till sist Fantasy Intimate Edition. Jag kan faktiskt inte säga vilken av dem som jag gillar bäst. Alla är underbara!

Gillar man söta, lite oskuldsfulla, fantasifulla, drömmiga och feminina dofter är Britneys parfymer ett säkert kort och de doftar alldeles precis lagom. Ni vet när någon går förbi och lämnar det där ljuvliga osynliga doftspåret efter sig - det är precis vad Britneys parfymer gör.

Ja alltså det här med parfymer och dofter kommer nog alltid ligga mig varmt om hjärtat.. ja förmodligen "Till The World Ends."

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!