Doften av Hawaii

Föreställ dig att du sitter på en kritvit sandstrand och blickar ut över ett turkosskimrande hav strax innan solen ska gå ner. Vinden är ljummen och du håller en tropisk drink i handen. Medan du sippar på den, njuter av den vackra utsikten och bara andas lovar jag att doften du känner är doften som finns i flaskan på bilden ovan, Monoï från Yves Rocher.
Flera kvällar i rad har jag unnat mig ett härligt kvällsdopp i sjön som inte ligger långt ifrån där jag bor. En fin belöning efter varma dagar på jobbet. Så otroligt njutbart att kunna göra det. Man "känner liksom livet i sig" som jag brukar säga. Som pricken över ï:et har jag avslutat varje bad med Monoï - för att förlänga sommarkvällen lite till och för att känna sommaren ännu lite mer. Och det har jag, eller rättare sagt Monoï, verkligen lyckats med.

Lika självklart som att man inte vill göra annat än att spendera varma dagar som dessa på en härlig strand intill ett svalkande vatten, så vill man inte annat än att gå runt och dofta, och känna doften Hawaii heller - inte sant? Det är som två pusselbitar som passar ihop.

Vill du, precis som jag, dofta sommar och Hawaii så är det Monoï du ska införskaffa i badrumsskåpet - på direkten. Kombinationen av gardenia, ylang ylang, vanilj och kokosnötsolja får mig att känna sommar i hela mig. Den utsöndrar ett måste-ha-mer-begär. På ett positivt sätt. Dyr är den inte heller. Så mycket bra som ryms i denna fantastiska flaska.

Det här är min sommardröm, hoppas det kan bli din också!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!