Min doft!

Jag tror att jag kan ha hittat min doft, alltså MIN doft! En doft som är så mycket jag och som känns så rätt. Jag tror faktiskt inte att det har hänt mig förut och då har jag provat många parfymer, otroligt många.
Jag har alltid varit lite smått avundsjuk på alla som har hittat sin parfym. En parfym som de har använt år in och år ut utan att tröttna. Men nu kanske det är min tur. Känner mig lite lycklig över det.

När man kommer på sig själv flera gånger under en dag med funderingen; "Åh, vad är det som luktar så gott? - Jo det är ju jag och min parfym", då har man verkligen hittat rätt i dofternas värld. Detta har hänt mig varje dag - flera gånger - de senaste fjorton (minst) dagarna. På riktigt. Good Girl EdP från Carolina Herrera kan alltså vara min doft.

Good Girl är så kvinnlig, feminin och elegant som den bara kan bli. Det är bara att kolla på flaskan, den säger allt.👠 Den är så genomtänkt och självklar hela vägen inifrån och ut. En riktig fullträff!

Med doftnoter från kaffe, mandel, tuberos, jasmin sambac och iris som sedan landar i en bas av kakao, tonkaböna, vanilj och sandelträ gör denna parfym fullkomligt komplett.

Några, eller nej, flera doftspray av Good Girl (man ska slösa med det goda) och jag är mer än redo för dagen, och kvällen för den delen också - eller jag är redo för hela livet. På med klackarna och njut av Good Girl varje dag!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!