Parfymprenumeration!

Hur härligt är det inte att varje månad få en ny underbar parfym hemskickad?
En doft som passar just dig, din smak och ditt tycke. För mig är det rena rama drömmen! Det förstår ni själva. Har länge tänkt att jag måste testa Sniph eftersom att det låter alldeles för perfekt för att det bara ska gå mig förbi.

Igår kom min första, med betoning på första (alltså inte den sista), parfym från kollektionen "trending now". Även om jag kunde ana att den skulle vara fantastisk, ljuvlig, gudomlig, utsökt - you name it. Och att jag skulle gilla den. Så kunde jag inte i min vildaste fantasi förstå vilken fullträff den var eller ÄR, en femtonpoängare av tio möjliga. Nu snackar vi parfym och magi på riktigt!

Istället för en tidningsprenumeration kan man alltså unna sig en parfymprenumeration till samma peng. Det låter för bra för att vara sant - men sant är det och lycklig blir man!

Som ni säkert förstår är detta något jag måste fortsätta med, blev nedkärad direkt. Det här är med parfymer och dofter är för mig livets guld- och glitterströssel. Och det ska man slösa med varje dag!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!