En gammal goding

I veckan när jag strosade runt på Åhléns möttes jag av Ralph Laurens doft Ralph EdT och fick direkt fina flashbacks från när jag var ung. När jag var yngre menar jag så klart.
Ralph Edt var nämligen en doft som i princip alla mina vänner inklusive jag själv bar i våra ungdomsår. Och jag tycker faktiskt att den håller måttet än. Precis som Emma Unckel (en favoritinfluencer när det kommer till skönhet) skulle ha sagt; "Jag blev så sugen på den att var jag tvungen att köpa den." Så kände jag där och då. Sagt och gjort, jag blev en Ralph Lauren-parfym rikare.

Ralph Edt innehåller doftnoter av friska och söta äppelblad, italiensk mandarin, magnolia, lila fresia, mysk och vit iris. Även denna doft lockar fram spring-feelings och man känner sig så fräsch och helt rätt när man bär den. Helt klart ett måste i parfymgarderoben.

Ut i solen med er nu!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!