Dansa i regnet

Här kommer två fina tips från CLEAN - Fresh Linens EdP och Rain Edp. Två fräsha, rena och otroligt friska dofter som passar fantastiskt bra vid alla tillfällen. Men kanske främst när längtan efter sommaren börjar komma.
CLEAN Rain har, som dess namn anger, inspirerats av regnet. Den förmedlar känslan av ett friskt och rent sommarregn som precis har landat över en äng av nyutslagna blommor. Doften innehåller noter av melon, påskliljor och vattenmint som beblandas med tusensköna, näckros och violblad. Därutöver finns inslag av mysk och eleganta träslag.

Denna rena och friska doft passar så bra när man helst av bara vill dansa i regnet en ljummen sommarnatt. Den fångar definitivt den känslan.

I CLEAN Fresh Linens möts noter av clementin, nashipäron och ljusa träslag med varma noter av mysk och sandelträ.

Efter en mysig sovmorgon följt av en lång frukost framför Nyhetsmorgon är Fresh Linens den perfekta söndagsdoften. Doften som sedan tar dig ut på den där sköna förmiddagspromenaden eller joggingturen i solen. Och det är precis vad jag ska göra nu. Knyta på mig löparskorna och ta mig ut på en tur efter de bara och snöfria asfaltsvägarna. Men först ska jag unna mig några sprut av denna parfym som kommer att göra rundan om än lite ljuvligare.

Glad söndag!☀️

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!