Skina ikapp med solen

Alltså hur härligt är det inte med dessa ljusa, soliga och längre dagar? Takdropp, asfaltsvägar och fåglar som kvittrar i soluppgången på morgnarna gör att man blir glad i hela kroppen! Våren och sommaren är på ingång.
Jag tycker att man ska matcha sin parfym med sin omgivning, sinnesstämning och med den årstid som råder.

Mitt förslag för tillfället är DKNY Nectar Love som är en fruktig och blommig doft som verkligen är vår och sommar. Noterna är nektarin, apelsin och vanilj, vilket säger allt om vilken härlig parfym detta är. Precis som att man vill avnjuta ett friskt och fruktigt bubbel en sommarkväll i juli, så vill man dofta DKNY Nectar Love en vårdag i mars när man är mitt uppe i diverse påskbestyr.

Gillar man sådant som är sött och fruktigt är denna den perfekta påskpresenten till dig själv.

Nu är det dags att skina och framförallt dofta ikapp med solen - införskaffa DKNY Nectar Love genast!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!