La nuit trésor - en nattskatt

Jag har så många favoritparfymer och jag får bara fler. Och fler! Men det är underbart. Här har vi ännu en favorit - en riktig diamant, precis som dess flaska avslöjar.
Om det skulle gå att omvandla känslor som passion, sensualitet, glöd, lust, åtrå, galenskap, förälskelse och kärlek till en doft - ja, då skulle resultatet garanterat bli just La nuit trésor à la folie EdP. För det är precis det man känner när man bär den här fantastiska skapelsen.

I denna nattskatt finns doftnoter som rosépeppar, bergamot, päron, röda vinbär, rosor, jasmin, pion, viol, vanilj, patchouli, skog och muskotnöt, för att nämna några. Tillsammans skapar dessa magi som det bara INTE går att INTE tycka om. Det är kärlek direkt!

Det sägs ju att diamonds are a girl's best friend och här har vi ännu ett bevis på det.😉

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!