Lite vårkänslor

Nu när det börjar bli lite ljusare på morgnarna och solen börjar visar sig mer och mer känns det som att våren faktiskt är på ingång – lite smått i alla fall. Och vad passar inte bättre än att uppdatera sig med vårdofter då?☀️
Här är två lätta, fräscha och våriga dofter - Clinique happy in bloom och Clinique happy heart. Blommigt och kärleksfullt på samma gång.

I Clinique happy heart hittar vi doftnoter som mandarin, cassia, gurka, morot, vattenhyacint, sandelträ och vita träd. Clinique happy in bloom går mer åt det blommiga och gröna hållet. I den återfinns noter som plommon, vatten, freesia, liljekonvalj, trä och bärnsten.

Jag kan inte välja vilken av dem jag tycker bäst om utan jag gillar verkligen båda två. Välkomna våren och ditt badrumskåp med dessa fantastiska dofter. Jag kan lova att de kommer att göra dina dagar lite ljusare, lite sötare och framförallt lite gladare! Happy spring!🌷

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!