En tidlös doft

Åhléns brukar emellanåt ha ett helgerbjudande där de ger 50 % rabatt på utvalda favoriter. I helgen var bland annat Jimmy Choo EdP en sådan helgfavorit.
En parfym jag naturligtvis inte kunde motstå när jag strosade genom butiken, vilket jag gjorde helt rätt i. Jag kommer på mig själv med att tänka – ”Åh vad är det som doftar så gott?” Och i nästa stund inser jag att det är jag, eller kanske främst, Jimmy Choo som doftar oemotståndligt gott. Det är visserligen ingen ny parfym, utan den har funnits ett tag, men det är inte förrän nu jag har insett hur himmelsk den är.

I denna ljuvliga glasflaska hittar vi doftnoter som mandarin, päron, gröna noter, tigerorkidé, kolakaramell och indonesisk patchouli. En sagolik och förtrollande blandning. Utan att överdriva på något sätt så är det här definitivt en tidlös doft. Den kommer hänga med hur länge som helst.

Om ni inte redan har förstått det så ger Jimmy Choo ett direkt ”måste-ha-begär” och det är lycka för mig. Då har man verkligen hittat rätt i parfymdjungeln.

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!