Kärlek i en flaska

Så var det första advent och i mitt kök doftar det jul kvällen till ära. Saffransbiscotti, glögg, pepparkakor och tomteskum i en salig blandning. Hur underbart är inte det?
Något annat som också är underbart är doften av Versace Eros Pour Femme Edt. I några veckor har jag nu doftat och känt på den. Doftat och känt, doftat och känt, om och om igen. Uppenbarligen har jag inte kunnat släppa den och jag förstår mig själv om jag säger så. Den är liksom fängslande, på ett mycket positivt sätt. Det kan inte vara en slump att den har blivit uppkallad efter kärlekens gud Eros. Den är kärlek, milt sagt.

Versace Eros Pour Femme Edt är som en fruktig cocktail bestående av citron, mandarin, hallonsorbet och vita vinbär som i sin tur möter apelsinblomma, jasmin, fresia och magnolia. I en härlig kombination landar dessa tillsammans i vit patchouli och musk.

Oemotståndlig? Förtrollande? Magisk? Ljuvlig? Förförisk? En vinnare? Svar ja ja JAA!!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!