Guldkant på tillvaron

När Åhléns har ett kanonerbjudande på denna guldtacka och jag råkar springa in i den i all julrush, så kan det bara sluta på ett sätt. Den får följa med mig hem.
Och det ångrar jag så klart inte. Gucci by Gucci Première EdP är en doft som det glittrar och glimmar om och som får bäraren av den att känna exakt samma sak. Här snackar vi lyx, stjärnglans och glamour! Vem gillar inte det?😉 ✨

I en magisk kombination av bergamott, apelsinblomma, champagne, sandelträ, patcholuli, mysk och rökigt läder får man denna fantastiska doft. Den är tidlös, explosiv och sensuell - man får verkligen inte nog av den!

Den passar vid alla tillfällen - på festernas fest, på det viktiga mötet, på shoppingrundan i stan, på myskvällen hemma i soffan, på middagen hos grannen och så vidare. Precis som att den höjer festligheter till nya nivåer sätter den färg på vilken vardag som helst, utan att den känns för "mycket" på något sätt. Den sätter liksom guldkant, bokstavligen, på tillvaron. Och guld kan man inte få för mycket av.

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!