Från en stjärna till en annan

Att det var idolfinal igår har nog ingen missat, särskilt om man är aktiv på sociala medier och gillar underhållning. Chris Kläfford blev årets vinnare och på andra plats kom Hanna Ferm. Två fantastiska artister som båda spred stjärnglans och var väl värda Globens scen.✨
Från våra svenska stjärnor till en stjärna på andra sidan Atlanten, hittar vi sångerskan och "parfymskaparen" Jessica Simpson. Hon är väl mest känd för att vara artist men har även gjort flera parfymer. Idag vill jag slå ett slag för hennes "I Fancy You Women EdP Spray" som jag klickade hem häromdagen. Jag tycker att det är lite roligt med kändisar som gör sina egna parfymer och jag spenderar gärna tid åt deras skapelser. Drömmer själv om att få göra min alldeles egna parfym så jag inspireras verkligen av andras kreationer, idéer och kreativitet. Tro hur min parfym skulle dofta?😍

"I Fancy You" är en mjuk, mysig och sensuell parfym som passar perfekt till fredagsmyset och absolut till allt jul- & adventsmys som många ägnar sig åt just nu. Den innehåller äpplen, päron, vita blommor, tubros och liljekonvalj. Dessa fruktiga och blommiga noter vävs samman med sandelträ, musk och amber till en härlig mix.

Jessica ville förmedla känslan av förälskelse när hon skapade parfymen och visst lyckades hon med det. Blir man inte förälskad i doften så blir man definitivt det i den ljusblå flaskan med silverhjärtan på. Den är liksom bara fin att titta på. En prisvärd och gullig liten parfym som passar dig som vill sprida kärlek och uppleva nyförälskelse gång, på gång, på gång.

Önskar dig en mysig andra advent och passa på att ge lite extra kärlek till alla du tycker om - I fancy you!❤️

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!