Som en ökenvind

Rituals alla dofter och parfymer är fantastiska! Man blir lite förtrollad av dem - orientaliska dofter med en modern touch. Jag älskar att strosa runt i deras butiker; testa, dofta, känna och drömma. I och för sig så tycker jag om alla butiker som tillhandahåller goda dofter och parfymer, men Rituals ger en känsla av lite lyx. Och det gillar jag.
Om man är på resande fot och har ont om plats i väskan eller om man bara vill ha med sig en doft i handväskan tipsar jag om Rituals parfymer i reseformat. Helt perfekta! En doft som jag tycker att du ska testa är Oasis de Fleurs EdP. Den beskrivs som uppfriskande mandarin och förtrollande magnolia som förenas med den fräscha svalkan från källvatten och bambu. En parfym som är lika flyktig som ökenvinden.

Lika flyktig som ökenvinden. Hur härligt låter inte det? Man vill ju bara sätta sig på ett plan till Orienten för att få känna denna ökenvind i håret och kanske även få möta solen, värmen och havet. Det som är så fantastiskt är att denna doft förmedlar just precis detta. Köp den!

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!