En liten söndagskaramell

För att fortsätta på gårdagens inlägg om resestorlekar på parfymer måste jag nämna denna lilla skönhet som ramlade över mig när jag besökte Ö-vik förra helgen - Alyssa Ashley Fizzy Edt. I en perfekt “handväskestorlek” och med en doft lika rosa som dess flaska kunde jag naturligtvis inte motstå den.
I Alyssa Ashley Fizzy återfinns dofter som bergamott, apelsinblomma, ylang, fresia, jasmin, ros, kaprifol, vanilj, ambra, mysk och bensoe. Tillsammans skapar dessa magi! Den rosa flaskan avslöjar det söta, lekfulla och feminina i doften - samtidigt som den är sprudlande fräsch och skimrande sensuell. Det är så mycket innehåll i en så liten förpackning. Fantastiskt!

Om man gillar söta dofter, som jag gör, är denna som en liten karamell för luktsinnet. Du måste testa den.

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!