En fin julhälsning

Det här med att bli överraskad med ett paket i brevlådan måste vara bland det roligaste som finns. Jag blir som ett barn på julafton och det hände mig idag. Det låg ett paket med en fin julhälsning i brevlådan. Jag blev så glad - tack snälla du!❤️
Apropå jul och julafton så är det faktiskt bara 25 dagar kvar. Och passande nog så innehöll paketet ett riktigt bra julklappstips, nämligen Gypsy Water EdP från Byredo. En doft som passar både tjejer och killar, kvinnor och män.

Gypsy Water EdP är en träig och lite rökelsebaserad doft med ett innehåll av bergamott, citron, peppar, enbär, barr, irisrot, amber, vanilj och sandelträ. Doften förknippas med jord, djupa skogar och lägereldar. Den påstås framkalla drömmen om en fri och färgstark livsstil - nära naturen. Denna beskrivning av parfymen låter helt sagolik i mina öron och jag hamnar direkt i skogarna i Sagan om ringen.

Det är just precis det här som är så fascinerande med parfymer - att de kan framkalla fantastiska föreställningar, drömmar och upplevelser av saker & ting. Magiskt!

Denna unisexdoft får du inte missa. Den kanske kan bli en julklapp till din flickvän, pojkvän, syster, bror, mamma, pappa eller varför inte till dig själv? Nu vet du vad du ska ha siktet inställt på i den stressiga, hetsiga, galna och alldeles - alldeles underbara julhandeln.
God jul!🎄🎅

Puss & kram ♥
Betyg:

Mari Carlsson

Här delar jag med mig av min passion och det jag tycker sätter guldkant på tillvaron - i parfymväg!